Deo-spray Brunox 100ml

Deo-spray Brunox 100ml

BRUNOX® Deo Rock-Shox is de optimale - in samenwerking met Rock-Shox ontwikkelde spray voor de verende voorvork van fietsen. Het verbetert bij regelmatig gebruik de functionaliteit van de verende voorvork. Een beetje Brunox Deo voor en na iedere rit op de afdichtingen tussen de binnen- en de buitenpoot doen en daarna de vork een paar keer kort induwen en je voelt direct het verschil. Brunox Deo houdt de afdichtingen soepel en het vuil buiten. Het verzorgt en beschermt de scharnierpunten van de demper, de instelschroeven en het houdt de instelfuncties soepel. Het reinigt en dicht de vorkkroon, binnen- en buitenpoten.

WERKING

Het product garandeert de functionaliteit en levensduur van de verende voorvork of zadelpen door een grondige en regelmatige behandeling. BRUNOX® Deo Rock-Shox houdt de afdichtingen soepel en daarmee ook het vuil buiten. Het verzorgt en beschermt ook demper en instelschroeven en daarmee de instelfuncties eenvoudig gangbaar. Bovendien reinigt en dicht het de vorkkroon, binnenpoot en buitenpoot af.

TOEPASSINGSGEBIEDEN

rijwielen met verende voorvork en/of zadelpen

GEBRUIK

Na iedere rit op de afdichtingen tussen de binnenpoot en de buitenpoot sprayen, de vork daarna enkele keren kort indrukken.

OVERIGE EIGENSCHAPPEN BRUNOX® Deo

  • - wordt ook door Sitting Bull® voor geveerde zadelpennen aanbevolen
  • - is eenvoudig in gebruik met een groot effect!

  • Artikelnr.: 280528
€9,95

Onze prijs: €8,20

Inclusief 21% BTW
Dit product is nu niet leverbaar

  • Merk: Brunox
  • Oem code: Rockshock