Buitenband Schwalbe Marathon Plus SmartGuard 26 x 1 5/8

Buitenband Schwalbe Marathon Plus SmartGuard 26 x 1 5/8" / 42-590 mm - zwart met reflectie

De Marathon Plus is wereldwijd de enige band die zich onplatbaar mag noemen. Dit vanwege zijn unieke, gepatenteerde anti-leklaag - vijf millimeter dik en gefabriceerd uit speciaal en zeer elastisch rubber. Zelfs punaises kunnen deze band niet lek krijgen. De nieuwe Marathon Plus is echter niet alleen onplatbaar . De band rolt nu ook lichter dan ooit en hij gaat dankzij de Anti-Aging zijwanden ook geweldig lang mee. Tevens geschikt en gecertificeerd voor snelle E-bikes.
Rolt lichter Door de unieke anti-leklaag is het gewicht van de Marathon Plus iets hoger. Hoewel de Marathon Plus iets meer weegt, zijn de roleigenschappen van deze band uitstekend. De laboratoriumtest beVespatigt objectief wat men op de fiets al subjectief kan ervaren - de nieuwe Marathon Plus rolt duidelijk lichter dan andere banden met een vergelijkbaar dikke anti-leklaag.
langere levensduur De originele Marathon Plus is nu beschermd tegen voortijdige veroudering door weersinvloeden of tegen overbelasting vanwege te lage luchtdruk. Wij hebben namelijk een Speciale Anti-Aging technologie ontwikkeld. Deze maakt de zijwanden van de Marathon Plus extreem bestand tegen lelijke scheurtjes. Daarnaast doet de Marathon zijn naam eer aan met een nieuwe rubbermix: het Endurance-compound rolt duizenden kilometers met uitstekende rijeigenschappen en geringe slijtage.
Spaart natuurlijke grondstoffen: De anti-leklaag van de Marathon Plus is uiterst elastisch. Dat is dubbel belangrijk - voor de totale bescherming

  • Artikelnr.: 300641
€43,90

Onze prijs: €45,55

Inclusief 21% BTW
Levertijd: Direct leverbaar

  • Merk: Schwalbe
  • Oem code: 11100765
  • Kleur: Zwart